HTML

FELHÍVÁS

Private Practice

Reklám, marketing, tech, szórakozás - valami ilyesmi. De még csak most kezdünk alakulni, úgyhogy bármi lehet belőle.

Twitter

2010.04.01. 14:31 PPZ

Társakat keresünk fejlesztő csapat alapításához

Címkék: mobil web2 közösség munka játék net programozás iphone fejlesztés állás csapat vállalkozás partner keres android ipad

Hamarosan vége a post-szegény időszaknak. Végre haladok a blog új ruhájával (nem lesz bonyolult, csak nem sok időm volt rá eddig) és szépen elkezdem a terveket is megvalósítani. Látóhatáron van végre a megrendelt új, optikailag száguldó internet is. Gondolom mostmár csak 1-2 hónap várakozás és ez is meglesz.

A bloggal kapcsolatos dolgok még alakulófélben vannak, ezért ezekről még nem beszélnék. A jobb-felső sarokban található felhívás pedig a következő lépések egyike. Nagyon sokat törtem a fejem azon hogy meglépjem-e, mert egy-két ember kivételével mindenkiben csalódtam akivel addig együtt dolgoztam. Valószínűleg sem én, sem a családi kassza nem bírna el még egy olyan helyzetet, amit annak köszönhetek hogy képes voltam feltétel nélkül megbízni az emberekben. Sajnos főleg az ismerősök adtak elő hajmeresztő dolgokat, úgyhogy saját bőrömön tapasztaltam amit mindeki tud: csak rokonokkal, barátokkal, ismerősökkel NE!

De ennek vége, nekiugrunk az új dolgoknak! Adok egy esélyt magamnak, és ennek az egésznek.

Tehát a lényeg, hogy régi tervemet szeretném megvalósítani azzal, hogy mobil fejlesztésbe kezdek egy új csapattal. A cél alapvetően az iPhone és az iPad. Attól függően hogy hogy alakulnak a dolgok, talán lehet még Android és talán Windows Mobile port is.

Olyan emberekre van szükségem, akikkel el lehet kezdeni közösen felépíteni egy csapatot és egy működő vállalkozást. Tehát igazából társakat, partnereket keresek, akik ugyanannyira magukénak érzik azt amivel foglalkoznak vagy amit létrehoznak, mint én.

Van néhány, részben már kidolgozott ötlet ami megvalósításra vár. Ezek közt vannak kisebb fejlesztések, de egy-két komolyabb rendszer is, amiktől viszont sokat várok.

Szeretnék nagyon igényes és érdekes dolgokat készíteni, ehhez keresem tehát a következő paraméterekkel rendelkező embereket:

  • vállalkozó szellemű,
  • megbízható,
  • kitartó,
  • igazi csapatjátékos.

aki

  • programozó, vagy
  • grafikus,

vagy bármilyen tevékenységet űz, amivel egy ilyen csapatnak hasznos tagja lehet.

Elsősorban Budapestről várnánk társakat a könnyebb személyes kapcsolattartás miatt, de ha vidéken laksz, az sem kizáró ok.

Lehet hogy naív vagyok, de ez egyelőre csak egy bátortalan próbálkozás ezen a gyakorlatilag láthatatlan blogon, úgyhogy meglátjuk mi lesz belőle.

Ha érdekel, vagy kérdésed van, írj nyugodtan ide, vagy szólj hozzá a posthoz (csak legyen a hozzászólásban e-mail cím vagy telefonszám, amin elérhetlek). Megköszönném ha eddigi munkáidról is ejtenél néhány szót.

(Köszi stro-B-nak a hirdetési felületért!)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://privatepractice.blog.hu/api/trackback/id/tr491886949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása